Kryesia

ANËTARËT E KRYESISË SË PARTISË DEMOKRATIKE TË KOSOVËS:

Kadri Veseli

Abelard Tahiri,

Bajrush Xhemaili,

Bedri Hamza,

Betim Gjoshi,

Blerta Deliu,

Donjet Bislimi

Eliza Hoxha,

Elmi Reçica,

Enver Hoxhaj,

Ganimete Musliu,

Fehmi Mujota,

Floretë Zejnullahu,

Hajredin Kuçi,

Ilir Kurtishi,

Luljeta Veseli-Gutaj,

Memli Krasniqi,

Migjen Kelmendi,

Muzafer Shala,

Safete Hadërgjonaj,

Sami Lushtaku,

Shaqir Totaj,

Uran Ismaili,

Valdete Idrizi, dhe

Xhavit Haliti.

Emërimet e Kryesisë së PDK-së, më 22 janar 2020:

Uran Ismaili – Sekretar i Përgjithshëm i PDK-së;

Agim Aliu, nënkryetar;

Shaqir Totaj, nënkryetar;

Donjet Bislimi, nëkryetar, sipas funksionit- Kryetar i RDK

Abelard Tahiri, Udhëheqës i Departamentit për Çështje Organizative;

Betim Gjoshi, Udhëheqës i Departamentit për Çështje Elektorale;

Blerand Stavileci, Drejtor Ekzekutiv i partisë;

Hajredin Kuçi, udhëheqës i Departamentit për Politika Programore;

Enver Hoxhaj, udhëheqës i Departamentit për Marrëdhënie Ndërkombëtare;

Elmi Reçica, udhëheqës i Departamentit për Çështje të Diasporës;

Sami Lushtaku, udhëheqës i Departamentit për Vlera të Luftës;

Xhavit Haliti, udhëheqës i Departamentit për Grupe të Interesit;

Migjen Kelmendi, udhëheqës i Departamentit për Media dhe Rrjete Sociale;

Muzafer Shala, udhëheqës i Departamentit për Rini dhe Inovacion;

Safete Hadërgjonaj, udhëheqëse e Departamentit Financa dhe Anëtarësi;

Bajrush Xhemajli, Udhëheqës i Departamentit për koordinim me deputetë, ekzekutivin dhe asamblistët;

Blerta Deliu-Kodra, udhëheqëse e Departamentit për Çështje Gjinore.

3+