LAJMET E FUNDIT

MËSIMDHËNËSIT

+ 0 %
Ngritje e pagave

RENDI DHE SIGURIA

+ 0 %
Ngritje e pagave

SHËNDETËSI

+ 0 %
Ngritje e pagave

EKONOMI

+ 0 %
Rritje

TË ARRITURAT

Shiko të gjitha të arriturat e Partisë Demokratike të Kosovës

ANËTARËSOHU EDHE TI

Bëhu pjesë e Partisë Demokratike të Kosovës

PROGRAMI

Partia Demokratike e Kosoves është krijuar në një moment të veçantë të historisë sonë. Pas luftës heroike të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe dëbimit të pushtuesit serb, vendosjes së forcave ndërkombëtare, fillimit të organizimit dhe të ndërtimit të institucioneve të para demokratike të Kosoves, janë krijuar kushtet e përshtatshme për veprimtari politike publike.

BASHKOHU LISTËS SË NJOFTIMIT

Informacione përreth eventeve të ndryshme të lidhura me Partinë Demokratike të Kosovës

9+